Prevajanje angleščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v angleščino ali iz angleščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu.

Ponujamo vam ugodno in kakovostno prevajanje angleščine v kombinaciji z večino svetovnih jezikov!

Angleščina je zahodnogermanski jezik, lingua franca sodobnega časa, ki ga uporablja več kot 1,5 milijarde ljudi na svetu. Je uradni jezik v 54 državah. Zapisujemo jo v latinici, angleška abeceda pa ima 26 črk. Je najpogosteje uporabljani jezik Evropske unije in najpogostejši drugi ali tuji jezik. Prav zato je angleščina jezik, ki odpira vrata vašemu poslovanju v tujini.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v angleščino

prevajanje iz angleščine v slovenščino

prevajanje angleščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v angleščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

[contact-form-7 id="841" title="Obrazec_podstrani"]
Brezplačna
ponudba