Prevajanje madžarščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v madžarščino ali iz madžarščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu! Ponujamo vam ugodno in kakovostno prevajanje madžarščine v kombinaciji z večino svetovnih jezikov!

Madžarščina je ugrofinski jezik, ki ga uporablja približno 14,5 milijonov govorcev. Je uradni jezik Madžarske, govorijo pa ga še na področjih Romunije, Slovaške, Ukrajine, Srbije, Hrvaške, Avstrije in Slovenije, kjer je bil pred prvo svetovno vojno ogrski del Avstro-Ogrske. Madžari zato v šali pravijo, da so edina država na svetu, ki meji sama nase. Madžarski jezik je najbolj podoben hantijskemu jeziku in mansijskemu jeziku, ki se govorita v Rusiji.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v madžarščino

prevajanje iz madžarščine v slovenščino

prevajanje madžarščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v madžarščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba