Prevajanje kitajščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v kitajščino ali iz kitajščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu! Ponujamo vam ugodno in kakovostno prevajanje kitajščine v kombinaciji z večino svetovnih jezikov!

Kitajščina je izrazito zlogovni jezik, ki je del sinotibetanskih jezikov. Kitajščina velja kot najbolj razširjen materni jezik, saj ga govori kar 1,3 milijarde ljudi, kar je kar petina vseh prebivalcev Zemlje. Jezik se deli na 6 do 12 narečij ali jezikov, med katerimi so najbolj razširjeni mandarinščina, wu in kantonščina. Tipična kitajska beseda je enozložna in se ne sklanja niti ne sprega, večzložne besede pa so sestavljene iz enozložnic.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v kitajščino

prevajanje iz kitajščine v slovenščino

prevajanje kitajščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v kitajščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba