Prevajanje spletnih strani

O učinkoviti in dobro obiskani spletni strani sanja vsak podjetnik, ki se zaveda, koliko dodatnega prometa v podjetju lahko ustvari kakovostna spletna stran! Vedno več podjetnikov se prav zato odloča za prevod svoje spletne strani v enega ali več tujih jezikov.

Prevod spletne strani v tuje jezike vam lahko odpre vrata do potencialnih novih strank na tujih trgih ter izboljša položaj vaše spletne strani v spletnih iskalnikih (Google, Bing ipd.).

Raziskava je pokazala, da je kupcem pomembnejša možnost, da lahko informacije pridobijo v maternem jeziku kot sama cena produkta ali storitve. Več kot polovica spletnih kupcev preživi več časa na spletni strani, če je le-ta prikazana v njihovem maternem jeziku. S prevodom vaše spletne strani boste pridobili več potrošnikov.

Vse več podjetij se odloča za prevod svoje spletne strani. Zakaj?

Splet postaja vedno pomembnejša točka za iskanje informacij, storitev in izdelkov. Če pa vaša spletna stran ne more ponuditi informacij in vaše spletne vsebine obiskovalcu v njegovem maternem jeziku, je ta za njega neuporabna. Da si lahko v današnjem času pridobite prednost pred konkurenco, je zelo pomembno, da je vaša spletna stran večjezična, kajti s tem uveljavljate svojo blagovno znamko tudi v tujini.

Zakaj prevesti svojo spletno stran?

  • Vaša baza strank in s tem tudi obseg prodaje se bo razširil.
  • Pridobili boste tuje govoreče stranke in več prihodkov.
  • Vaše podjetje boste predstavljali po vsem svetu.
  • Pridobili boste nove poslovne partnerje.

V agenciji K&J Translations smo spletne strani prevedli že številnim podjetjem. Pri prevajanju je pomembna terminološka ustreznost ter osredotočenost na bodoče stranke.

Po prevodu vam besedilo na vašo željo še dodatno pregledajo naši izkušeni strokovnjaki oziroma materni govorci. Potrudili se bomo, da bo vaša prevedena spletna stran videti povsem domače maternim govorcem ciljnega jezika.

Povečajte prodajo s pomočjo kakovostnega prevoda svoje spletne vsebine. Vaša spletna stran bo z našimi kakovostnimi prevodi lažje dostopna svetovnemu trgu!

Poleg prevajanja spletnih strani vam ponujamo še naslednje storitve:

  • Dodatna lektura besedila (priporočamo še posebej v primerih, če je besedilo namenjeno za objavo ali za marketinške namene),
  • grafično oblikovanje prevedenega besedila (v primeru, če želite, da grafična oblika prevoda ustreza grafični obliki originalnega besedila. Priporočamo predvsem v primerih, če je izvirnik besedila v .pdf obliki, vsebuje slike in tabele ali če je izvirnik skeniran).

Preberite naše bloge na temo prevajanja spletnih strani:

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba