Prevajanje nemščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v nemščino ali iz nemščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje nemščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Nemščina je zahodnogermanski jezik, ki ga uporablja več kot 140 milijonov govorcev na svetu in je prav zato tudi eden izmed najbolj pomembnih evropskih jezikov. Uporablja se predvsem v Nemčiji, Avstriji, Lihtenštajnu, v Švici in Luksemburgu ter v delih nekaterih drugih držav (npr. v Italiji, na Poljskem, v Belgiji, Romuniji in Franciji). Nemščina ima dve narečni skupini – visoko in nizko. Nemčija je članica EU od leta 1953. Meji na Dansko, Poljsko, Češko, Avstrijo, Švico, Francijo, Luksemburg, Belgijo in Nizozemsko. Nemščina je brez dvoma jezik, ki odpira vrata vašemu poslovanju v tujini.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v nemščino

prevajanje iz nemščine v slovenščino

prevajanje nemščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V nemščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na nemškem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

    Brezplačna
    ponudba