Prevajanje srbščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v srbščino ali iz srbščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje srbščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Srbščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja okoli 10 milijonov govorcev. Uporabljajo jo v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, na delih Hrvaške, lahko pa jo slišite tudi na posameznih delih Kosova, Romunije in Madžarske. Uzakonjena pisava je cirilica, čeprav se v nekaterih srbsko govorečih državah uporablja tudi latinica.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v srbščino

prevajanje iz srbščine v slovenščino

prevajanje srbščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V srbščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na srbskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba