Prevajanje italijanščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v italijanščino ali iz italijanščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu.

Italijanščina je romanski jezik. Uporablja se predvsem v Italiji, San Marinu in v švicarskih kantonih Ticino in Grigioni. Italijanščina je tudi drugi uradni jezik v Vatikanu in uradni jezik italijanskih manjšin v Sloveniji in na Hrvaškem. Razvila se je iz firenškega knjižnega jezika (uporabljali so ga npr. Dante Alighieri, Giovanni Boccaccio ali Francesco Petrarca) in, podobno kot latinščina, ima dvojne soglasnike. Italijansko govori okoli 62 milijonov ljudi po celem svetu. Italija je članica EU od leta 1958. Kot mejna država Slovenijeje velikega pomena za poslovanje za veliko slovenskih podjetij.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v italijanščino

prevajanje iz italijanščine v slovenščino

prevajanje italijanščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v italijanščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba