Prevajanje slovaščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v slovaščino ali iz slovaščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje slovaščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Slovaščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 5 milijonov ljudi. Je uradni jezik Slovaške, njena abeceda ima neverjetnih 46 črk (med njimi tudi črki Ľ in Ĺ, ki ju najdemo samo v slovaški abecedi). Ima dve zgodovinski kodifikaciji – prvo iz leta 1787 (Anton Bernolák), drugo iz leta 1843 (Ľudovít Štúr). 1. 1. 1993 je Češkoslovaška razpadla na dve samostojni državi. S tem se je končala skupna zgodovina Čehov in Slovakov. Od leta 2004 je Slovaška članica EU.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v slovaščino

prevajanje iz slovaščine v slovenščino

prevajanje slovaščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V slovaščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na slovaškem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba