Prevajanje spletnih trgovin

S hitrim razvojem tehnologije in spleta so kmalu postale zelo popularne tudi spletne trgovine. Ljudje kupujejo na spletu, ker je priročno, enostavno in udobno. Nakupovalno izkušnjo svojim strankam pa lahko ponudniki spletnih trgovin še olajšate tako, da jim omogočite raziskovanje ponudbe v njihovem maternem jeziku. Prevajanje spletnih trgovin je namreč bistvena sestavina doseganja mednarodnih strank.

Opisi izdelkov in storitev so ključnega pomena za vašo ponudbo in potencialnim strankam zagotavljajo bistvene informacije. Zakaj jim torej tega ne bi ponudili v njihovem jeziku? To lahko storite s pomočjo naših prevajalcev, ki imajo potrebno znanje iz spletnega poslovanja in izkušnje pri prevajanju spletnih trgovin iz številnih sektorjev (moda, elektronika, športna oblačila in pripomočki ipd.)

Zakaj prevesti svojo spletno trgovino?

  • Vaša baza strank in s tem tudi obseg prodaje se bo razširil.
  • Pridobili boste tuje govoreče stranke in več prihodkov.
  • Vaše podjetje boste predstavljali po vsem svetu.
  • Pridobili boste nove poslovne partnerje.

Povečajte prodajo s pomočjo kakovostnega prevoda svoje izdelkov na spletni strani. Vaši izdelki bodo z našimi kakovostnimi prevodi lažje dostopni svetovnemu trgu!

Poleg prevajanja spletnih strani vam ponujamo še naslednje storitve:

  • Dodatna lektura besedila (priporočamo še posebej v primerih, če je besedilo namenjeno za objavo ali za marketinške namene),
  • grafično oblikovanje prevedenega besedila (v primeru, če želite, da grafična oblika prevoda ustreza grafični obliki originalnega besedila. Priporočamo predvsem v primerih, če je izvirnik besedila v .pdf obliki, vsebuje slike in tabele ali če je izvirnik skeniran).

Preberite naše bloge na temo prevajanja spletnih trgovin:

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba