Prevajanje danščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v danščino ali iz danščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje danščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Danščina spada med indoevropske jezike, natančneje v družino severnogermanskih jezikov. Govori jo okoli 5,5 milijona ljudi. Govorijo jo na Danskem, v Nemčiji, Grenlandiji in na Ferskih otokih. Posebnost danščine je ta, da lahko tvori besede s sestavljanjem, zaradi česar je besedišče skorajda neomejeno. Danščina prav tako ne pozna ne spreganja in ne sklanjanja, razen sklanjanja samostalnikov.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v danščino

prevajanje iz danščine v slovenščino

prevajanje danščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V danščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na danskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba