Prevajanje norveščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v norveščino ali iz norveščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje norveščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Norveščina je zahodnoskandinavski jezik, ki ga govori približno 5 milijonov ljudi. Norveščino tvorijo 4 oblike jezika: bokmål (dobesedno knjižni jezik), nynorsk, riksmål in høgnorsk (visoka norveščina). Slovnica norveškega jezika je najpreprostejša izmed germanskih jezikov, podobno kot ostali germanskimi jeziki pa ima tudi norveščina veliko samoglasnikov.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v norveščino

prevajanje iz norveščine v slovenščino

prevajanje norveščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V norveščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na norveškem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba