Pisarna

Poštni naslov:

K&J GROUP d.o.o.

Ulica Roberta Hvalca 8

2000 Maribor

Slovenija

Pisarna:

PE: Ulica Roberta Hvalca 8, 2000 Maribor
Matična št.: 8142165000
Davčna št.: SI38342618

DELOVNI ČAS

Od ponedeljka do petka:
8:00 – 16:00

KONTAKT

030 / 349 – 700
info@kjtranslations.si

K&J TRANSLATIONS

Prevajalska agencija K&J Translations deluje na slovenskem, slovaškem, hrvaškem, nemškem in angleškem trgu. Našim strankam ponujamo kakovostne prevajalske in lektorske storitve v 85 svetovnih jezikih. Smo izkušena mednarodna ekipa, ki sodeluje z več kot 5000 prevajalci in maternimi govorci iz celega sveta. Zavedamo se, kako pomembna je kakovost prevodov in hitra ter učinkovita komunikacija s strankami. Vaša pričakovanja so pri nas na prvem mestu!

Pri prevajanju sodelujemo s strokovnjaki za posamezna področja. Tako zagotovimo najvišjo možno kakovost naših storitev. Prizadevamo si za kakovost, natančnost in konsistentnost.
Vemo, da se našim strankam pogosto mudi in se zato posvetimo vašemu povpraševanju takoj, ko ga prejmemo! Že v 30-ih minutah boste prejeli končno cenovno ponudbo.
Da vam lahko ponudimo širok spekter jezikovnih kombinacij, sodelujemo z več kot 220 prevajalci. Vsi naši prevajalci imajo znanje ciljnega jezika na ravni maternih govorcev. Tako vam zagotovimo prevode najvišje kakovosti!
Vse obveznosti so bolj prijetne z nasmehom na obrazu. Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete nasvet, stopite v kontakt z našo prijazno ekipo. Vedno smo vam pripravljeni pomagati!
Razumemo, da imate določen časovni okvir in rok, do kdaj mora biti prevod končan. Zato naredimo vse, kar je v naših močeh, da vam ponudbo in prevod zagotovimo v čim krajšem roku.
Zadovoljstvo strank je naša prioriteta! Vedno se držimo dogovorjenih rokov, saj spoštujemo vaš čas. Smo natančni in organizirani. Na nas se lahko zanesete!
Prevod je le eden od mnogih stroškov, ki jih imate ob pripravi poslovnih vsebin. Ponujamo vam ugodne cene in še ugodnejše količinske popuste v primeru večje količine besedila. Naročati veliko se pri nas zares splača!
Prevajamo v več kot 75 svetovnih jezikov v različnih kombinacijah. Za točno cenovno ponudbo zaželene jezikovne kombinacije nas kontaktirajte.