Prevajanje španščine

Je pisanje v tujem jeziku  za vas “španska vas”? Na srečo za nas ni. ?  Če potrebujete kvaliteten in hiter prevod v španščino ali iz španščine nas kontaktirajte!

Španščina je ibreromanski jezik, ki je po številu  govorcev drugi najbolj razširjen jezik na svetu. Španščina je materni jezik 440 milijonov ljudi, zaradi česar se uvršča na drugo mesto (za kitajščino), govori pa ga približno 490 milijonov ljudi. Španščina je uradni jezik kar v 20 državah. Španci svojemu jeziku sicer pravijo kastiljščina, kar izhaja iz razdelitve jezika na regionalne različice (med njimi so tudi galicijščina, baskovščina in katalonščina).

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v španščino

prevajanje iz španščine v slovenščino

prevajanje španščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v španščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba