Prevajanje grščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v grščino ali iz grščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu!

Ponujamo vam ugodno in kakovostno prevajanje grščine v kombinaciji z večino svetovnih jezikov!

Grščina je indoevropski jezik, ki ga danes govori okoli 13 milijonov ljudi. Je najstarejši izmed vseh evropskih živih jezikov, zgodovinsko in kulturno gledano pa tudi en najvplivnejših. Grščino zapisujemo v grškem alfabetu, ki se danes pogosto uporablja v znanosti, še posebej v matematiki.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v grščino

prevajanje iz grščine v slovenščino

prevajanje grščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v grščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba