Prevajanje bosanščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v bosanščino ali iz bosanščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje bosanščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Bosanščina je indoevropski jezik in različica srbohrvaškega jezika. Je uradni jezik v Bosni in Hercegovini, priznan manjšinski jezik pa je v Srbiji, Črni Gori in Severni Makedoniji. Sestavljen je iz štirih dialektov štokavskega narečja. Na bosanski jezik je močno vplival orient, kar se pozna predvsem v književnosti.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v bosanščino

prevajanje iz bosanščine v slovenščino

prevajanje bosanščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V bosanščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na bosanskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba