Prevajanje češčine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v češčino ali iz češčine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje češčine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Češčina je zahodnoslovanski jezik in uradni jezik Češke republike, ki ga uporablja več kot 10 milijonov ljudi. Češka abeceda ima 42 samoglasnikov in soglasnikov, med njimi tudi nekoliko črk, ki jih v drugih jezikih ne uporabljamo (npr. ě, ň, ř, ů). Država meji na Nemčijo, Avstrijo, Slovaško in Poljsko. Do 1. 1. 1993 je skupaj s Slovaško oblikovala Češkoslovaško, od leta 2004 pa je članica EU.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v češčino

prevajanje iz češčine v slovenščino

prevajanje češčine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V češčino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na češkem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba