Prevajanje islandščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v islandščino ali iz islandščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje islandščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Islandščina spada med severnogermanske jezike, ki je danes najbolj podobna ferščini. Posebnost islandščine sta črka þ, ki jo v slovenščini zapišemo kot th in ćrka ð, ki jo zapišemo kot eth ali edh.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v islandščino

prevajanje iz islandščine v slovenščino

prevajanje islandščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V islandščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na islandskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba