Prevajanje hrvaščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v hrvaščino ali iz hrvaščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje hrvaščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Hrvaščina je južnoslovanski jezik, ki ga uporablja več kot 6 milijonov ljudi. Sestavljen je iz treh narečij: štokavskega, kajkavskega in čakavskega. Hrvaška je svojo neodvisnost razglasila leta 1991. Od leta 2013 pa je tudi članica EU. Hrvaška je kot država, ki meji na Slovenijo, velikega pomena za poslovanje mnogih slovenskih podjetij.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v hrvaščino

prevajanje iz hrvaščine v slovenščino

prevajanje hrvaščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V hrvaščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na hrvaškem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba