Prevajanje drugih jezikov

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v kombinaciji z večino svetovnih jezikov!

Prevajalska agencija K&J Translations ponuja hitro in ugodno prevajanje v več kot 85 svetovnih jezikov. Sodelujemo z več kot 5000 prevajalci iz celega sveta, ki niso le materni govorci ciljnih jezikov, temveč tudi strokovnjaki na svojih področjih. Tu smo za vas, če potrebujete prevod leposlovnega, strokovnega ali znanstvenega besedila. Zagotavljamo kakovostne prevode, ki so po vaši želji še dodatno pregledani s strani lektorja – maternega govorca. Na nas se lahko zanesete!

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine

prevajanje v slovenščino

prevajanje slovenščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V prevajalski agenciji K&J Translations vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: navodila za uporabo, razne dokumente, spletne strani, pogoje poslovanja, povzetke člankov, knjig ipd. V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba