Prevajanje za podjetja

Nameravate razširiti poslovanje na tuje trge? Si želite ob tem zagotoviti kakovostno predstavitev v tujih jezikih?

V prevajalski agenciji K&J Translations se zavedamo, da je dobra in neoporečna predstavitev podjetja odločilna za uspešno poslovanje na tujih trgih. Ker vemo, da je konkurenca v današnjih časih velika, si prizadevamo, da za naše stranke naredimo le najboljše in tako prispevamo k obojestranskemu zadovoljstvu. S pomočjo naših izkušenih in profesionalnih prevajalcev vam zagotavljamo kvaliteten, hiter in ugoden prevod vaših vsebin. Zadovoljna stranka je za nas najpomembnejša. V največje veselje nam je, če vam lahko pomagamo na vaši poslovni poti!

Podjetjem ponujamo profesionalno in dolgoročne sodelovanje po najugodnejših cenah. V primeru zahtevnejših besedil se posvetujemo s strokovnjaki za določeno področje.

Po vaši želji lahko besedilo še dodatno pregledamo in tako zagotovimo strokovno, terminološko ustrezno in neoporečno besedilo, s katerim boste dosegali le najboljše rezultate.

Besedilo bo po naši obdelavi pripravljeno za objavo na spletu ali posredovanje vašim poslovnim partnerjem.

V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali spodnji obrazec, kjer vam z veseljem odgovorimo. Če vas od tipkanja že boli roka in se raje dogovarjate po telefonu, nas pokličite na 030 349 700!

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba