Prevajanje ruščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v ruščino ali iz ruščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje ruščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Ruščina je slovanski jezik, ki se uporablja predvsem v Rusiji, Ukrajini, Belorusiji, Kazahstanu in Kirgiziji. Ruščina je najbolj razširjen slovanski jezik, ki ga kot svoj materni jezik uporablja več kot 161 milijonov ljudi. Ima 3 glavne narečne skupine – severno, osrednjo in južno, v glavnem mestu Rusije – Moskvi se uporablja osrednje narečje. Ruščina ima 33 črk in se zapisuje v ruski cirilici.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v ruščino

prevajanje iz ruščine v slovenščino

prevajanje ruščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V ruščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na ruskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba