Prevajanje švedščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v švedščino ali iz švedščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje švedščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Švedščina je severnogermanski jezik, ki ga govorijo na Švedskem, Finskem in tudi na obali Estonije. Skupaj z danščino in norveščino izhaja iz stare nordijščine. Abeceda je sestavljena iz 29 črk, švedska slovnica pa pozna 2 slovnična spola: skupni moško-ženski spol in srednji spol. Prav tako kot danščina, švedščina lahko tvori besede s sestavljanjem, tako da je švedsko besedišče teoretično neomejeno.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v švedščino

prevajanje iz švedščine v slovenščino

prevajanje švedščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V švedščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na švedskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba