Prevajanje poljščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v poljščino ali iz poljščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje poljščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Poljščina je zahodnoslovanski jezik, ki ga govori več kot 40 milijonov maternih govorcev. Poljska abeceda ima 32 črk, uporabljata se tudi dva nosna samoglasnika. Poljski jezik govorijo predvsem na Poljskem, poleg tega je manjšinski jezik na Češkem, na Slovaškem, v Romuniji in Ukrajini. Poljska meji na Nemčijo, Češko, Slovaško, Ukrajino, Belorusijo, Litvo in Rusijo. Država je članica EU od leta 2004.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v poljščino

prevajanje iz poljščine v slovenščino

prevajanje poljščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V poljščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na poljskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba