Zagotavljamo kakovost

Prevajalska agencija K&J Translations vam ponuja ugodne, hitre in, kar je najpomembnejše, kvalitetne prevajalske storitve. Sodelujemo namreč z več kot 5.000 prevajalci iz celega sveta, ki niso le materni govorci ciljnega jezika, temveč tudi strokovnjaki na svojem področju. Ponujamo vam naslednje storitve:

K&J Translations vam zagotavlja, da opravlja vse lektorske in prevajalske storitve po normah certifikatov DIN EN ISO 17100 in ISO 9001, ki sta bila izdana s strani mednarodne organizacije ISO (International Standardisation Organization).

Kaj to pomeni?

Svetovni prevajalski certifikat ISO 17100 je novi specifični certifikat za prevajalske storitve, ki dokazuje zaupanje strank, odlično organiziran potek dela, ki se kaže v kvalitetnih rezultatih, stalno optimizacijo storitev in večjo konkurenčnost na trgu. S tem se zagotovi uporaba enotne terminologije, določitev osnovnih zahtev za vse prevajalske storitve ter vzpostavitev sodelovanja med strankami in ponudniki storitev.

Drugi prevajalski standard, po katerem se zgleduje naša prevajalska agencija, se imenuje ISO 9001:2015 in je bil izdan leta 2015. Standard je zgrajen na načelih vodenja kakovosti, ki jih danes uporablja že več kot milijon organizacij v 178 državah. Vsebina standarda zagotavlja uspešno vodenje procesov in postopkov kakovosti ter predstavlja povzetek dobre poslovne prakse.

To v praksi omogoča organizacijam dokazovanje zmožnosti za kakovostno zagotavljanje izdelkov in storitev, ki so v skladu s postavljenimi zahtevami strank oziroma odjemalcev.

Prevajalska agencija K&J Translations nudi kakovostno prevajanje besedil z različnih področij (ekonomija, gradbeništvo, bančništvo, tehnika, strojništvo, šport, turizem, leposlovje, novinarstvo, izobraževanje itd.). Dandanes je za stranko zelo pomembna cenovna dostopnost, na podlagi katere se stranka odloči za koriščenje prevajalskih storitev. Sami se tega dobro zavedamo, zato ponujamo ugodne cene, ki so konkurenčne na trgu prevajalskih in lektorskih storitev.

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba