Prevajanje nizozemščine

Potrebujete kakovostno, ugodno in hitro prevajanje iz slovenščine v nizozemščino ali iz nizozemščine v slovenščino? Pri nas vam lahko zagotovimo ugodno in kakovostno prevajanje nizozemščine v kombinaciji z vsemi evropskimi in številnimi svetovnimi jeziki!

Nizozemščina je zahodnogermanski jezik, ki ga danes govori okoli 20 milijonov ljudi. Uporabljajo ga predvsem na Nizozemskem, različica nizozemščine, ki jo govorijo v Belgiji pa se imenuje flamščina. Nizozemščina je nekakšna mešanica angleščine in nemščine ter sestrski jezik afrikanščine. Posebnost nizozemskega besedišča je beeldspraak – to so slikoviti in edinstveni pregovori in metafore, ki jih je skoraj nemogoče prevesti v kateri drug jezik.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v nizozemščino

prevajanje iz nizozemščine v slovenščino

prevajanje nizozemščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

V nizozemščino vam lahko prevedemo najrazličnejše tipe besedil: spletno stran, pogoje poslovanja, navodila za uporabo, pogodbe, povzetke člankov, knjige, ipd. Prevedemo vam vse kar potrebujete za potrebe poslovanja na nizozemskem trgu ali pa za svoje lastne potrebe! Verjamemo, da vam bodo naši prevodi pomagali pri doseganju vaših ciljev in uspehov.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba