Prevajanje francoščine

Potrebujete kakovosten, ugoden in hiter prevod besedila iz slovenščine v francoščino ali iz francoščine v slovenščino? Potem ste na pravem mestu.

Francoščina je eden najpomembnejših romanskih jezikov, ki nosi status uradnega jezika kar v 29 državah. Leta 1999 je kot drugi jezik francoščino uporabljalo 128 milijonov ljudi, kot materni jezik pa jo govori okoli 77 milijonov govorcev. Francoščina je uradni administrativni jezik številnih skupnosti in organizacij, kot so Evropska unija, Združeni narodi, Svetovna poštna zveza in Mednarodni olimpijski komite.

Izkoristite storitve naših izkušenih prevajalcev:

prevajanje iz slovenščine v francoščino

prevajanje iz francoščine v slovenščino

prevajanje francoščine v kombinaciji s 85 svetovnimi jeziki

Prepustite nam, da vam v francoščino prevedemo vašo spletno stran, pogoje poslovanja, navodila izdelkov, pogodbe, povzetke člankov in knjig, ki jih nameravate poslati naprej v ta velik svet! Zakaj ne bi omogočili vaši ideji ali poslu, da raste naprej? Z veseljem vam bomo do cilja pomagali s kakovostnim prevodom vaše vsebine.

V primeru večje količine besedila (nad 20 avtorskih strani) ponujamo UGODEN KOLIČINSKI POPUST.

Želite, da je vaše besedilo popolno in da ga dodatno pregleda še strokovnjak za izbrani jezik oziroma materni govorec? Izkoristite tudi kakovostne in ugodne lektorske storitve naših izkušenih strokovnjakov!

Dodatni pregled maternega govorca vam ne zagotovi samo besedila brez slovničnih napak, ampak tudi slogovno in terminološko ustreznost besedila. Z dodatnim pregledom izkušenega lektorja bo vaše besedilo zvenelo naravno tudi maternim govorcem ciljnega jezika!

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba