Ekipa

Sašo

Vodja projektov na slovenskem, nemškem in avstrijskem trgu. Diplomiran germanist in prevajalec z naravnim talentom za jezike. Skrbi za organizacijo projektov in uspešno realizacijo le-teh na slovenskem in nemškem trgu.

Katarina

Vodja pisarne in projektov na slovenskem in slovaškem trgu ter prevajalka v jezikovni kombinaciji slovenščina-slovaščina. Po uspešnem študiju slovenščine se je lotila prevajalskega dela v Sloveniji. Sedaj je nepogrešljiv del ekipe K&J Translations.

Wojciech

Vodja projektov na poljskem in slovaškem trgu. Materni govorec poljščine in diplomiran slovakist. Po duši navdušen lingvist, ki najde odgovor na vsako jezikoslovno vprašanje. Loti se vsakega prevajalskega izziva.

Kateřina

Kateřina je vodja projektov na češkem trgu. Je materna govorka in prevajalka češčine in slovenščine, obenem pa prevaja tudi v angleški jezik. Magistrirala je na pravni fakulteti in se specializirala za prevajanje besedil z različnih pravnih področij. Je komunikativna in vedno pripravljena priskočiti na pomoč.

Slavo

Prodajni koordinator in skrbnik strank na slovaškem in italijanskem trgu. Materni govorec slovaščine z izjemnim znanjem italijanščine, ki ga je pridobil na dvojezičnem študiju na Slovaškem in v Italiji. Prijeten poslovni klepet zagotovljen!

Laura

Vodja projektov na španskem trgu in prevajalka v kombinacijah angleščina-španščina in nemščina-španščina. S K&J Translations je začela sodelovati kot samostojna prevajalka, sedaj pa je zaradi svojih kompetenc, učinkovitosti in kakovostnih rezultatov postala članica naše ekipe kot odgovorna za španski trg.

Jože

Vodja financ in marketinga. Inženir strojništva, ki je našel strast v marketingu in ekonomiji. Skrbi za oglaševanje, spletne izboljšave, pogodbe in finance podjetja. Nenehno je v kontaktu z računovodstvom in obožuje številke ter programe vseh vrst.

Senad

Senad je zelo dober prodajalec. Obvlada področje prodaje in inovacij in je zadolžen za oglaševanje in pridobivanje novih strank. Obenem skrbi za odpravo morebitnih težav s strojno in programsko opremo.

Melanie

Melanie je magistra s področja družboslovnih in političnih ved. Je nepogrešljiv del naše ekipe, saj skrbi za sklepanje pogodb, dokumentacijo in namizno založništvo.

Svjetlana

Svjetlana je koordinatorka projektov na hrvaškem, srbskem in bosanskem trgu. Je magistra psihologije in tako vedno ve, kako se na najboljši način povezati s strankami.

Fatima

Fatima je vodja kakovosti in je zmeraj pozorna na še tako majhne podrobnosti. Vedno opazi tiskarske škrate in ostale manjše napake. To sposobnost pa je pridobila tekom študija jezikoslovja.

Anđela

Anđela je postala del naše ekipe po uspešno zaključenem študiju italijanskega jezika. Je strokovnjakinja za prevajanje in lektoriranje besedil v italijanskem jeziku.

Aida

Aida je specializirana za prevajanje nemškega in angleškega jezika. Odlikuje jo izjemen čut za podrobnosti in detajle, ki ga s pridom uporablja pri prevajanju razpisov in pravnih vsebin.

Brezplačna
ponudba