SEO optimizacija

SEO (optimizacija spletnih strani) je kratica za Search engine optimization, kar pomeni optimizacija spletnih strani za iskalnike. Je tudi proces, s katerim spletno stran optimiziramo za iskalnike z namenom, da se spletna stran postavi visoko med zadetke v iskalniku.

Pri tem odigrajo pomembno vlogo ključne besede, katerim se spletna stran oziroma vsebina tudi prilagodi. S tem se poveča možnost, da bo spletni obiskovalec vašo spletno stran med zadetki tudi opazil, kliknil nanjo in jo obiskal.

Posledično to pomeni, da se bo vaša spletna stran, v primeru iskanja informacij po spletnih brskalnikih o storitvah in izdelkih, ki jih ponuja vaše podjetje, nahajala pred konkurenco.

Prevajanje in SEO optimizacija

V kolikor želite, da vaše podjetje prodre na tuji trg in se tam širi, se priporoča prevod spletne strani. Več o tem si lahko preberete tukaj.

To kar med vsakodnevnim brskanjem po spletu vpisujemo v spletne brskalnike (Google, Yahoo, Internet Explorer, Chrome, Opera itd.) so tako imenovane ključne besede. S pomočjo le-teh se nam med brskanjem prikažejo spletne strani, ki so povezane z napisanimi ključnimi besedami. Tako lahko na primer s ključnimi besedami prevajanje, prevod ali prevajalska agencija najdemo spletne strani ponudnikov prevajalskih storitev.

Ni pa nujno, da so vse ključne besede za vašo spletno stran na vseh trgih enako pomembne. Tako sta na primer na slovenskem trgu pri iskanju prevajalske agencije pomembni ključni besedi prevod in prevajanje, na slovaškem pa njuna ekvivalenta preklady in prekladanie lahko pomenita tudi zavijanje, podboj ali celo prostorno premikanje, kar seveda ni povezano s prevajalsko agencijo. Posledično se vaša spletna stran prevajalske agencije ne bo nahajala med prvimi zadetki. Ravno zato je pomembno, da vaše podjetje sodeluje s prevajalsko agencijo, ki ima že ogromno izkušenj na tem področju in sodeluje s prevajalci iz celotnega sveta, ki so materni govorci ciljnih jezikov in poznavalci ciljnih trgov.

Bistvenega pomena pri prevajanju vaše spletne strani v tuji jezik in SEO optimizacije je tudi analiza konkurence ter prilagoditev ključnih besed glede na njihove pozicije.

V agenciji K&J Translations smo spletne strani prevedli in lokalizirali že številnim podjetjem, poskrbeli smo tudi za SEO optimizacijo le-teh. Potrudili se bomo, da bo vaša prevedena spletna stran videti povsem domače maternim govorcem ciljnega jezika.

Povečajte prodajo s pomočjo kakovostnega prevoda svoje spletne vsebine. Vaša spletna stran bo z našimi kakovostnimi prevodi lažje dostopna svetovnemu trgu!

Poleg prevajanja spletnih strani in SEO optimizacije vam ponujamo še naslednje storitve:

  • Dodatna lektura besedila (priporočamo še posebej v primerih, če je besedilo namenjeno za objavo ali za marketinške namene),
  • grafično oblikovanje prevedenega besedila (v primeru, če želite, da grafična oblika prevoda ustreza grafični obliki originalnega besedila. Priporočamo predvsem v primerih, če je izvirnik besedila v .pdf obliki, vsebuje slike in tabele ali če je izvirnik skeniran).

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba