Prevajanje letnih poročil

Letno poročilo je zelo pomemben dokument podjetja, saj celovito prikazuje preteklo poslovanje in daje napovedi za naprej. Mnoga podjetja vsako leto pripravijo letno poročilo poslovanja. Med njimi ste verjetno tudi vi. Veliko od teh podjetij po sestavi letnega poročila potrebuje tudi prevod le tega.

Prevod letnega poročila je zelo dobra naložba v prihodnost podjetja. Poleg tega si bodo prevod letnega poročila podjetja z veseljem ogledali potencialni tuji poslovni partnerji ali vlagatelji. Tudi takrat, ko bo podjetje želelo najeti posojilo iz tujine, bo posojilodajalce zanimalo letno poročilo. Vsekakor pa bo potrebno tudi za poslovanje podjetja na tujih trgih in njegovo promoviranje.

Zavedamo se, da je dobro prevedeno letno poročilo odraz uspešnega podjetja, zato se pri nas potrudimo za vsako stranko posebej. Ponujamo vam kakovostno in hitro prevajanje letnih poročil. Sodelujemo z odličnimi prevajalci ter strokovnjaki, ki se osredotočajo na področje računovodstva. Z njihovo pomočjo bo vaš prevod letnega poročila natančen in terminološko ustrezen.

Pri prevajanju letnih poročil smo še posebej pozorni na:

  • terminološko ustreznost
  • natančnost in točnost
  • kakovost in strokovnost predstavitve

Po prevodu besedila vam lahko ponudimo še dodaten jezikovni pregled letnega poročila s strani naših strokovnjakov ali maternih govorcev. Tako bo vaše poročilo še popolnejše.

Zaupajte prevod svojega letnega poročila nam in našim strokovnjakom!

Poleg prevajanja navodil za uporabo vam ponujamo še naslednje storitve:

  • Dodatna lektura besedila (priporočamo še posebej v primerih, če je besedilo namenjeno za objavo),
  • grafično oblikovanje prevedenega besedila (v primeru, če želite, da grafična oblika prevoda ustreza grafični obliki originalnega besedila. Priporočamo predvsem v primerih, če je izvirnik besedila v .pdf obliki, vsebuje slike in tabele ali če je izvirnik skeniran).

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba