Voice Over (glasovno snemanje) v italijanščini

Voice over je produkcijska tehnika, pri kateri se glas posname za uporabo izven zaslona. Čeprav se Voice Over večinoma uporablja za sklicevanje filmov in televizije, se uporablja tudi za igre na srečo, video posnetke, risanke, reklame, telefonske storitve in še veliko več. Gre za zagotavljanje glasu za uporabo v profesionalnem avdio delu.

Če ste se znašli tukaj, ste po vsej verjetnosti po spletu brskali za najboljše italijanske glasovne storitve. No, znašli ste se na pravem mestu. Sodelujemo z maternimi govorci italijanskega jezika, da bi zagotovili, da bodo vaše medije lahko dosegale publike po vsem svetu. Če želite ciljati na bolj specifično občinstvo, na primer na regionalna narečja ali govorce z določenim naglasom, bomo poskrbeli, da boste dobili najboljšega glasovnega akterja, ne glede na vaš proračun. Da bi si zagotovili najboljši glas za vaš projekt, smo vam priskrbeli vzorce glasov naših italijanskih akterjev, kar vam omogoča, da izberete tistega, ki se vam zdi najbolj primeren.

Vzorci glasov:

Zakaj bi izbrali nas pred drugimi ponudniki glasovnih storitev?

Zaradi globalnega dosega, visokih standardov in večkulturne ekipe smo najbolj priročna, varna in stroškovno najučinkovitejša izbira. Naši vodje projektov vam lahko pomagajo pri izbiri najboljših in najprimernejših akterjev, tako da se obrnejo na lokalne posrednike, ki delajo na lokaciji, kjer se nahaja vaša ciljna skupina.

Z dokončanim lokaliziranim scenarijem bo vaš finalni projekt popolnoma prilagojen užitkom vaše ciljne publike, vaše sporočilo pa bo popolnoma upodobljeno z idealnim tonom in ritmom. Naše delo vam bomo ponudili v želeni obliki, ki bo pripravljeno za vključitev v vaš projekt.

Osredotočite se na doseganje širšega sveta. Mi se bomo osredotočili na glasovne storitve, ki vas pripeljejo tja.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba