Prevajanje spletne strani WordPress s pomočjo vtičnika WPML

WPML je vtičnik, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje in vzdrževanje večjezične spletne strani WordPress. Z njegovo pomočjo lahko preprosto upravljate s prevodi, objavami in elementi vašega spletnega mesta, kot so na primer gumbi, meniji in obrazci.

V prevajalski agenciji K&J Translations vedno stremimo k novim tehnologijam na področju prevajanja. Prav zato smo se povezali in postali partner WPML-ja. S tem smo vsem našim strankam omogočili enostaven prevod in postavitev spletne strani z vtičnikom WPML. Tako vam za kakovosten prevod in lekturo spletne strani v več kot 75 različnih jezikov ni potrebno več skrbeti. Vse bomo uredili mi!

Zdaj lahko prevedete vašo WordPress spletno stran v samo nekaj klikih!

Kako?

  • Prenesite vtičnik WPML s spletnega mesta WPML.org in ga namestite na spletno mesto WordPress.
  • Izpolnite spodnji obrazec.
  • Na vaš e-poštni naslov boste prejeli API-token, ki bo povezal vašo spletno stran WordPress in našo prevajalsko agencijo.
  • Nato nam pošljite besedila, ki jih želite prevajati preko vtičnika WPML.
  • Mi vam bomo pripravili ponudbo za prevod in po potrditvi le-te začeli s prevajanjem.
  • Po končanem prevodu bomo besedila še dodatno pregledali in jih s pomočjo vtičnika WPML naložili na vašo WordPress spletno stran.

Za prevod vaše spletne vsebine s pomočjo WPML vtičnika nas kontaktirajte na info@kjtranslations.si ali preko kontaktnega obrazca.

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba