Prevajanje blogov

Blog ali spletni dnevnik je spletno mesto, kjer avtorji objavljajo besedila, slike in posnetke, bralci pa imajo navadno možnost komentiranja. Značilnost blogov je njihova enostavna uporaba, ki omogoča, da tudi uporabniki brez obsežnega računalniškega znanja soustvarjajo pri pisanju. Blogi so lahko namenjeni novicam in komentarjem določenih novic ali pa so v obliki osebnih spletnih dnevnikov. Objavljajo jih lahko tako velika podjetja kot tudi vsak posameznik.

Tipični blog vsebuje veliko medijev, kot so slike, videoposnetki, povezave do drugih spletnih strani in drugo. Danes je »bloganje« postalo tako popularno, da se z njim lahko konkretno zasluži. Trenutno je v Sloveniji veliko blogerjev, ki se s tem preživljajo in pri tem največ zaslužijo z oglaševanjem.

Če želite, da vaši blogi dosežejo večje število bralcev, priporočamo, da se odločite za prevod blogov. S tem boste vstopili na tuji trg, pridobili nove bralce in tudi morebitne nove investitorje. Tako bodo vaši blogi postali vedno bolj priljubljeni in brani.

Kakšne so prednosti prevajanja blogov?

  • več bralcev,
  • več investitorjev in posledično večji zaslužek,
  • promocija vašega podjetja ali izdelkov na tujih trgih,
  • pridobivanje popularnosti.

Prevajalska agencija K&J Translations nudi kakovostne, hitre in ugodne prevode, pri čemer  se zavedamo pomembnosti vaših blogov. Poskrbite za to, da bodo vaši blogi dosegli večje število bralcev tudi na tujih trgih.

Poleg prevajanja blogov vam ponujamo še naslednje storitve:

  • Dodatna lektura besedila (priporočamo še posebej v primerih, če je besedilo namenjeno za objavo ali za marketinške namene),
  • grafično oblikovanje prevedenega besedila (v primeru, če želite, da grafična oblika prevoda ustreza grafični obliki originalnega besedila. Priporočamo predvsem v primerih, če je izvirnik besedila v .pdf obliki, vsebuje slike in tabele ali če je izvirnik skeniran).

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700

Prenesite datoteke.
Brezplačna
ponudba