Na trgu je veliko platform za e-trgovino, ki vam omogočajo večjezično uporabo vaše trgovine WooCommerce, pri čemer je vtičnik WordPress WooCommerce eden najbolj priljubljenih. Čeprav WordPress privzeto ne ponuja večjezične podpore, je izdelava večjezične trgovine preprosta.

Ko dosežete lokalni uspeh, je širitev podjetja v druge države logičen naslednji korak. Ustvarjanje večjezične WooCommerce trgovine vam lahko pomaga prodreti na nove mednarodne trge in poiskati stranke, ki se sicer ne zavedajo vaše ponudbe.

Za nastavitev večjezične WooCommerce trgovine boste potrebovali dve stvari: WooCommerce na spletnem mestu WordPress in vtičnik za prevajanje.

Zakaj bi morali uporabljati večjezični vtičnik WooCommerce z WPML?

Ekipa WPML je izdelala WooCommerce Multilingual, namenski vtičnik za upravljanje prevodov izdelkov WooCommerce. Na voljo je z več kot 60 jeziki, med katere lahko izbirate in dodate v svojo e-trgovino.

Če želite v celoti podpreti svojo večjezično trgovino WooCommerce, morate namestiti vtičnik WooCommerce Multilingual. WooCommerce Multilingual je prilagojena WooCommerce rešitev za večjezična spletna mesta e -trgovine WordPress.

Namestitev

Če želite namestiti vtičnik, pojdite na uradno spletno mesto vtičnika WPML, izberite načrt in ga namestite. Ko ga namestite, ga morate konfigurirati. Ko to storite, je vaša trgovina WooCommerce pripravljena za prevajanje – to lahko storite z vtičnikom WPML na enega od dveh načinov:

1. možnost: Za prevajanje gradiva uporabite sistem za upravljanje prevodov

Kot veste, je kakovost pomembna in to morate upoštevati pri prevajanju svojega spletnega mesta. Upravljajte celoten prevod z dodatkom za upravljanje prevodov vtičnikov.

– Za začetek se pomaknite na nadzorno ploščo za prevajanje.

– Po tem izberite vsebino, ki jo želite prevesti.

– Izberite možnost za prevod.

– Zadnji korak je, da kliknete gumb »dodaj izbrano vsebino v prevajalsko košarico«.

Vaša vsebina je zdaj uspešno prevedena.

2. možnost: Ročno prevedite vsebino

Z ročno metodo lahko prevedete svojo vsebino brez potrebe po dodatku za upravljanje prevodov. Če želite prevesti in posodobiti svojo vsebino, preprosto odprite nadzorno ploščo in uporabite plus ikone in vtičnike.

Kakšne so prednosti uporabe večjezičnega vtičnika WooCommerce z WPML?

Uporaba večjezičnega vtičnika WooCommerce z WPML ima številne prednosti. To je WordPress vtičnik, ki vam omogoča prevajanje izdelkov WooCommerce, ki so jih ustvarili razvijalci WPML.

Zagotavlja popolno podporo vaši večjezični trgovini WooCommerce po namestitvi. Omogoča vam tudi upravljanje različnih informacij o izdelkih, na primer:

• Podatki o posameznem izdelku

• Prevodi kategorij izdelkov

• Prevodi oznak izdelka

• Lastnosti artiklov

To je to!

Dejstvo je, da ni boljšega načina za razširitev vašega dosega na trgu kot z ustanovitvijo večjezične WooCommerce trgovine. Ne samo, da vam bo prevajanje trgovine in zagotavljanje lokalizirane vsebine pomagalo pritegniti nove stranke, temveč vam bo pomagalo tudi povečati vaš doseg in prodajni potencial.

Bistveno je, da vložite čas in denar v visokokakovostne prevajalske storitve. Tako boste na tekočem s sodobnimi poslovnimi praksami. Pri K&J Translations smo tu, da vam pomagamo zagotoviti najbolj kakovostne prevode, s čimer vaše podjetje popeljemo na višjo raven.

Če imate vprašanja, vam z veseljem odgovorimo na e-naslovu info@kjtranslations.si ali na številki 030 349 700.