Verjetno že imate blog in profile na družbenih omrežjih za svoje podjetje. Torej, kakšno je sporočilo tega posta, če ne čutite potrebe po spremembi vaše marketinške strategije?

Kako točno nam to pomaga?

Vsakdo ve, da so blog in računi socialnih medijev ključni sestavni deli vzpostavitve spletne prisotnosti blagovne znamke. Tako kanali družbenih medijev kot blogi so učinkovita orodja za tržnike, da ocenijo in komunicirajo s svojim ciljnim občinstvom.

Za začetek, pridružitev teh dveh kanalov vam ne bo samo pomagala povečati prometa na vašo spletno stran, ampak vam bo tudi pomagala izboljšati splošno interakcijo z vašimi blogi, kar je lahko še pomembnejše. Poleg tega vam bo takšna integracija omogočila izboljšanje kakovosti vaše vsebine.

Nekatere prednosti vključujejo:

  • Neposreden dostop do nosilcev odločanja
  • odlično orodje za povečanje vaše izpostavljenosti in izgradnjo vašega spletnega ugleda
  • izboljšana vidljivost in SEO
  • sposobnost širjenja na nova poslovna področja
  • povezovanje s sodelavci in strankami po vsem svetu in
  • sposobnost, da izkoristite moč priporočil.

Profil na družbenih medijih je treba uporabiti za več kot le objavo najnovejše vsebine; prav tako jih je treba uporabiti za komunikacijo z občinstvom. Nobena analitika ali podatki vam ne morejo povedati več o vašem občinstvu kot vaše občinstvo samo. Ustvarite ankete na Facebooku, pogovore na Twitterju ali ankete na Instagram Story, da izveste, kaj vaše občinstvo najbolj privlači v vaši trenutni strategiji in kako bi želeli, da se spremeni.

Prav tako je čudovit pristop k ustvarjanju idej za vsebine, saj jih lahko neposredno vprašate, katere vrste objav najbolj želijo videti.

Širitev na nov trg je ena izmed najučinkovitejših strategij za hitro povečanje vaše potrošniške baze. Širjenje po vsem svetu vas izpostavlja popolnoma novim demografskim podatkom, kar znatno poveča število potencialnih strank. Po drugi strani pa širjenje v tujino prinaša številne dodatne ovire. Jezikovna ovira je najbolj očitna ovira, kateri sledi kulturna ovira. Na srečo vam lahko prevajalske storitve pomagajo pri učinkovitem premagovanju teh ovir, pri K&J Translations pa smo tukaj, da vam pomagamo!