Živimo v zelo hitri dobi, kar je razvidno tudi iz zahtev naših strank. Veliko jih potrebuje hitro izvedbo prevoda za dokaj nizko ceno, saj se morajo »stlačiti« v določen proračun podjetja. Enako pomembni pa sta še vedno tudi kakovost in konsistenca. To je morda na prvi pogled videti kot nemogoča kombinacija.

Branje članka vam bo vzelo približno 2 minuti.

Kako se s tem lahko spopademo in ponudimo našim strankam oboje – hiter in kakovosten prevod po ugodni ceni?

Pri prevajanju je poleg izkušenih in učinkovitih prevajalcev naše »skrivno orožje« uporaba CAT orodij. Prevajamo v programih, ki lahko preračunajo število besed in ponavljanj ter segmente shranjujejo v pomnilnik prevodov (torej ustvarjajo nekakšen interni slovar pojmov), ki se s številom prevedenih besedil nenehno povečuje. Zaradi tega vam lahko zagotovimo kakovostne prevode in ponudimo ugodne popuste na ponavljajoče se segmente v dokumentu!

Kaj vse to pomeni za vas?

  • Narejen prevod boste dobili hitreje.
  • V vseh vaših dokumentih bomo uporabljali isto terminologijo.
  • Za ponavljanja v besedilu dobite popust in tako prihranite pri ceni celotnega prevoda!

To pa še ni konec vseh prednosti CAT prevodov. Prevajalski program lahko dela tudi s formati (JPEG, PDF), ki bi jih bilo zaradi drugih okoliščin težje prevajati. Ohranja tudi osnovno grafično obliko dokumentov (v nekaterih primerih je končni rezultat skoraj identičen kot original).

Sodelovanje izkušenega prevajalca in dobrega prevajalskega programa je neprecenljivo in še ugodnejše za vas. V primeru, da potrebujete prevod, NAS KONTAKTIRAJTE in vam bomo pripravili individualno cenovno ponudbo na podlagi analize vašega besedila.