Dobrodelnost je izjemna in najbolj nesebična človeška vrlina. Najboljše rezultate dosegamo, če se združimo in drug z drugim delujemo kot ekipa. Prav to smo storili v prevajalski agenciji K&J Translations skupaj z Društvom Zvezdni otroci Slovenije, ki pomaga bolnim otrokom in njihovim staršem. Tako skupaj z drugimi sponzorji rišemo nasmeh na obrazu malih borcev in njihovih družin ter jim poskušamo vsaj nekoliko olajšati težke trenutke.

Predstavitev Društva Zvezdni otroci Slovenije

Poglavitni namen ustanovitve in delovanja društva je pomagati bolnim otrokom in njihovim staršem, da si bodo lahko privoščili zdravljenje svojih otrok v tujini in prav tako pooperativne terapije. Ustanovitelj društva je Sašo Kavaš, ki je tudi sam izgubil hčerko. Po njeni smrti sedaj pomaga drugim otrokom in svoje izkušnje predaja staršem, ki so v isti koži, kot je bil nekoč on sam.

Našim zvezdnatim otrokom in staršem kolikor le lahko pomagajo ublažiti konkreten finančni zalogaj, ki ga prinaša zdravljenje v tujini, obenem pa jim pomagajo tudi z logistiko, saj poleg zdravljenja in prevoza v tujini zelo pogosto potrebujejo tudi nastanitev.

Medsebojno sodelovanje

V prevajalski agenciji K&J Translations za Društvo Zvezdni otroci Slovenije urejamo raznolike prevode medicinskih izvidov, anamnez in prevode ter lekture drugih dokumentov, ki so potrebni za operativne posege in ki jih je pri zdravljenju v tujini kar veliko. Društvu smo tako vedno na voljo, strokovne prevode jim dostavimo v zelo kratkem času za zelo ugodne cene z namenom, da se ne izgublja časa in se otrok lahko čimprej udeleži zdravljenja.